21. srpna 2012

Vyrábím fotoalbum


Přes prázdniny nemám moc času na šití či jiné tvoření, ale chvilka u počítače se vždycky najde. Už asi před dvěma lety jsem se rozhodla, že fotky nechci mít pouze uložené ve složkách v počítači, ale chci si je prohlížet a moci "ošahat" v albu.
Řekla jsem si, že si udělám album pěkné, barevné s popisem každého výletu či dovolené nebo i všedních dnů.
K tomuto se mi velmi hodí můj koníček s názvem digiscrapbook. Album se rodí velmi pomalu, protože když máme doma digitální foťák, tak nám nedělá problém vyfotit 800 i více fotek za dovolenou ..... a vybírejte pak ty, které chcete vytisknout a ponechat si k listování albem :-)

V tuto chvíli mám hotový rok 2011 a pracuju postupně na letech 2008-2010. Proč jen tak málo let? Fotky z dřívějška již mám v nějakých albech založené. A hlavně, od března 2008 jsem začala novou etapu svého života po boku skvělého muže :-)

Nelze sem vložit vše, takže jen malá ukázka:



         

         

         

         

         



Práce na albu mně moc těší, ale teď mně čeká část, které se trochu bojím. Tyto stránky mám vytištěné jednostranné a nechci druhou stranu nechat volnou, takže je polepím dalšíma fotkama. Trochu zkombinuju digiscrapbook s obyčejným scrapbookem. Bohužel když se mi dostane do rukou lepidlo a barvičky, tak jsem trochu patlal, tak doufám, že to dopadne dobře :-)

2 komentáře:

  1. Fotoalbum vypadá dost dobře! Věřím, že se povedou i druhé stránky s lepidlem. ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. no páni, opravdu moc krásné!

    OdpovědětVymazat