27. února 2011

jaro???


Moc se těším na jaro, zoufale potřebuju sluníčko, které mi moc vylepšuje náladu a dává chuť do života. Třeba ho tímto králíčkem přivolám :-)





18. února 2011

Hafánci flaneloví

Tihleti pejsci jsou šiti pro dvojčátka chlapečky, kteří se brzy narodí kamarádce. Jsou ze super měkkého flanelu. Nechtěla, aby byli moc barevní, myslím, že jsem přání vyhověla. Doufám, že se budou líbit.



14. února 2011

Můj šicí koutek

Poslední dobou jsem se po hlavě vrhla na šití a k tomu je potřeba mít z čeho šít ..... A tak jsem rozšířila svou zásobu látek a najednou jsem zjistila, že je nemám už kam dávat. Nakoupila jsem police a krabice a mám obrovskou radost z toho jak se mi to povedlo ...


6. února 2011

Blažej

Získala jsem nádherné staré svetříky a bylo by škoda je nevyužít. Tak jsem se vrhla na medvídka Jonáše dle Bellet. Vzniknul za jedno ošklivé sobotní odpoledne. Šil se kupodivu moc dobře. Pleteninu jsem pro jistotu nejdřív podžehlila vlizelínem aby držela tvar a nepárala se.
Koukla jsem do kalendáře a medvídek dostal jméno Blažej - nejbližší mužské jméno a myslím, že mu sluší :-) Blažej nebude pro nikoho dárek, zůstane doma, jen tak pro radost :-)