29. ledna 2011

Kabátek pro diář

Další tvoření podle Bellet je tady. Můj diář dostal nový kabátek. Je to opravdu jednoduché a kdyby mi nestávkoval šicí stroj, tak jsem mohla napsat, že je to vlastně taková desetiminutovka :-) No nakonec se přece jen zdařilo a obal na diář je tady.


25. ledna 2011

A proč ne?

V prosinci jsem objevila Bellet a její tvoření, které se mi moc líbí, protože je dělané i pro takové věčné začátečníky jako jsem já :-) Takže dlouho netrvalo a objednala jsem si i časopis Marina, který Bellet vydává a už mám první výtvor podle návodu.
Takže moje taška "A proč ne?" dle Bellet



19. ledna 2011

Dlaždicová deka

Poslední dva týdny jsem nezahálela a šila a šila a šila ..... a vzniknul můj maxi výtvor. Už dlouho jsem si chtěla vyzkoušet techniku magické dlaždice, no a na co nejlépe použít 12 čtverců? Rozhodla jsem se, že nutně potřebujeme přehoz přes postel aby se nám kočka neválela v peřinách :-)
Přehoz je 220x180cm velký, podšitý je fleesovýma dekama z Ikei, takže celá deka i hřeje :-)
¨



No a tady je už deka podrobena testu ...... a líbí se :-)




9. ledna 2011

Na nový rok nový projekt

V loňském roce se mi podařilo splnit vyšívací projekt, který jsme si v našem klubu křížkového vyšívání stanovili ...... vánoční podložku jsem sice stihla dokončit těsně před vánocema, ale svůj úkol splnila a pod stromečkem ležela :-) viz zde
Od 1.1. máme nový projekt ... vyšít vánoční punčochu. No a protože nejsem troškař tak jsem si vybrala rovnou dvě




No a od 1.1. už mám vyšito tolik

7. ledna 2011

ještě vánoční dárečky

musím se ještě pochlubit vánočníma dárečkama, které jsem dostala: Moc pěkná kniha o patchworku a abych měla hned z čeho tvořit, tak i krásné látečky.


4. ledna 2011

konečně jen mí hajánci

Protože přes vánoční svátky jsem měla spoustu času, věnovala jsem ho šití a tvoření. Konečně mám hajánky i pro nás nad postel. Budou nám hlídat krásné sníky :-)

1. ledna 2011

bryndáčky

Před vánoci nám do rodiny přibyl chlapeček Adámek. Ušila jsem jako dáreček 7 bryndáčků s písmenem A.

Přeji Adámkovi, ale i nám všem ať je ten nový rok 2011 úspěšný a krásný.
Všem Vám děkuji za návštěvy mého blogu a milé komentáře. Přeji nám všem moc krásných nových vytvořených drobností i velkých projektů :-) L.